Special DARF Kidney (5 x 200 gram)
Special DARF Kidney (5 x 200 gram)
0 Reviews | Review toevoegen

Heeft je hond last van de nieren of is hij al op leeftijd? Deze special zorgt voor herstel en ondersteuning van inwendige processen. Biologisch, van vers vlees.

Verzendkosten

€ 7,50 

€ 7,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Darf Special Kidney 1000 gram is er speciaal voor katten en honden met een slechte nierwerking. En voor katten en honden die al op leeftijd zijn (senior).

Wat zit er in de Special Kidney?

De ingrediënten zijn 99.9% van dierlijke oorsprong. Zonder enige vorm van bewerking, waardoor er geen biologische activiteit verloren is gegaan. Het product eiwit, omdat onze klinische ervaring is dat oudere dieren het juist goed doen op wat meer eiwit. Uiteraard wel alleen eiwit van dierlijke oorsprong. Dit heeft namelijk een hoge ‘biologische waarde’, wat betekent dat er weinig afvalstoffen gecreëerd worden. Hierdoor worden lever en nier minder belast. Bijgevoegd nier – en lever weefsel ondersteunen opbouw en reparatie processen.

De lever is bovendien rijk aan water oplosbare vitamines, zoals alle b vitamines. De bijnier en milt leveren hun bijdragen in stressbestrijding, elektrolytenhuishouding, weerstand en bloedarmoede bestrijding. Meidoorn verhoogt de doorbloeding van lever en nieren. Mifloran moduleert de vertering (weer minder afvalstoffen) en bestrijdt haarballen bij de kat. Bovendien bestrijdt Mifloran de auto-immune response, die verantwoordelijk kan zijn voor aantasting van nierweefsel.

De toegevoegde zalm en krillpoeder leveren extra omegavetzuren en astaxhantine om de ontstekingsreactie in de nieren tegen te gaan. Het hoge vochtgehalte van rauw verse voeding helpt de vochtbalans te herstellen waardoor de kwaliteit van het leven significant verbetert. Vandaar de aanbeveling deze special alleen te combineren met rauw – verse voeding.

Belangrijk

Bij voorkeur met KVV aanvullen of nat voer van hoge kwaliteit. Niet met droog voer, vanwege het belang van een goede vochtvoorziening.

Alleen gebruiken in overleg met een dierenarts!

Dosering dieet

10 gram x gewicht viervoer (kg)
De hoeveelheid eigen voer naar ratio verminderen (ongeveer ⅓)

Over DARF Specials

De Specials maken we specifiek voor honden of katten met een bepaald allergie of probleem. De receptuur is gemaakt en getest door Dierenartsenpraktijk de Biomentor.

Deze Specials gebruik je samen met versvlees voer, bij voorkeur een DARF variant. Gebruik je een ander vleesmerk? Let er dan op dat het voer is zonder premix, zonder rijst en lijnzaadolie. Deze ingrediënten kunnen de werkzame stoffen beïnvloeden. Bij voorkeur gebruiken in samenspraak met een dierenarts. DARF en de Biomentor zijn niet aansprakelijk voor (onjuist) gebruik van deze specials.

Ingrediënten:

100% van dierlijke oorsprong

– eiwit
– nier- en leverweefsel
– bijnier en milt
– meidoorn
– mifloran
– zalm
– krillpoeder
– hoog vochtgehalteReview toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Onze klanten lusten graag hondencookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.