DARF Special Skin & Coat (5 x 200 gram)
DARF Special Skin & Coat (5 x 200 gram)
0 Reviews | Review toevoegen

De Darf Special Skin & Coat is speciaal ontwikkeld voor honden die last hebben van onder andere vachtproblemen, jeuk, schilfers en geïrriteerde pootjes. Deze special is voor honden met: – vachtprob...

Verzendkosten

€ 7,50 

€ 8,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Darf Special Skin & Coat is speciaal ontwikkeld voor honden die last hebben van onder andere vachtproblemen, jeuk, schilfers en geïrriteerde pootjes.

Deze special is voor honden met:

– vachtproblemen
– schilfers, kale plekken
– jeuk
– stinkende vacht
– slecht doorverharen
– voortdurend verharen
– pigmentatie verlies (vaal worden, korstige neus)
– roodverkleuring, puisten, papels, kraters e.d.
– geïrriteerde pootjes
– wrijven met snoet over grond, niezen

De toevoeging van lever, nier en brandnetel zorgen voor een ontgiftende werking, terwijl lamsvet en kippenhuid voor de bouwstoffen van onderhuids vetweefsel en opperhuid zorgen.

Het onderhuidse vetweefsel is vaak vervuild. En daarom is er een beschermende, antioxiderende activiteit afkomstig van:
– zalm en krillpoeder in de vorm van verhoogde omega 3 vetzuren en astaxanthine
– het probioticum Mifloran in de vorm van SOD (Super Oxidase Dismutase)

Brandnetel gaat ook de jeuk tegen vanwege een (bewezen) anti-histamine werking. Ontstekingsremming is vooral afkomstig van organische zwavelverbindingen in natuurlijk hoorn. Verder moduleert Mifloran de afweer via beïnvloeding van de intestinale flora. Zink en koper zijn belangrijk voor o.a. de pigmentvorming in de huid. Het bioactieve vocht in deze voeding zorgt voor een goed doorbloede, soepele en schone onderhuid. Dit is een voorwaarde voor een gezonde huid en vacht. Meidoorn helpt de doorbloeding van huid en organen te verhogen.

Belangrijk

Bij voorkeur met KVV aanvullen of nat voer van hoge kwaliteit. Niet met droog voer, vanwege het belang van een goede vochtvoorziening.

Dosering dieet

10 gram x gewicht viervoer (kg)
De hoeveelheid eigen voer naar ratio verminderen (ongeveer ⅓)

Over DARF Specials

De Specials maken we specifiek voor honden of katten met een bepaald allergie of probleem. De receptuur is gemaakt en getest door Dierenartsenpraktijk de Biomentor.

Deze Specials gebruik je samen met versvlees voer, bij voorkeur een DARF variant. Gebruik je een ander vleesmerk? Let er dan op dat het voer is zonder premix, zonder rijst en lijnzaadolie. Deze ingrediënten kunnen de werkzame stoffen beïnvloeden. Bij voorkeur gebruiken in samenspraak met een dierenarts. DARF en de Biomentor zijn niet aansprakelijk voor (onjuist) gebruik van deze specials.

Ingrediënten:

– lever
– nier
– brandnetel
– lamsvet
– kippenhuid
– zalm
– krillpoeder
– mifloran
– meidoorn
– zink en koper

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Onze klanten lusten graag hondencookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.