Woefstock Large
0 Reviews | Review toevoegen

De Woefstock Large is de natuurlijke kluif voor je hond, die niet splintert. En dat betekent veel kauwplezier. De kluif is gemaakt van koffieboomhout.

Verzendkosten

€ 7,50 

Verwachte levertijd

1 dag(en)

€ 12,49
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

Een kluif van 100% koffieboomhout. Voor honden, vanaf 20 kilo. Om heerlijk op te kauwen. Zonder dat de kluif splintert. De Large kluif is tussen de 15 en 20 centimeter.


De Woefstock zorgt voor natuurlijk kauwplezier. Het is niet alleen een heerlijke, maar ook gezonde kluif voor je hond. Want kauwen reinigt het gebit van je viervoeter én zorgt ervoor dat de hersenen het ‘geluksstofje’ endorfine afscheidt. De kluif splintert moeilijk. En wat loskomt, zijn vezels die de darmen ook nog even extra aan het werk zetten.


Milieu- en sociaalvriendelijk

De kluif is gemaakt van koffieboomhout in Vietnam. De boeren daar verdienen zo in het natte seizoen net wat extra en hoeven het restafval dus niet meer te verbranden. De kluif is calorie- en cafeïnevrij.


De Woefstock; het natuurlijke kauwplezier, voor binnen en buiten.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Onze klanten lusten graag hondencookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.